RMV: Regjistrohen 883 raste të reja, 536 të shëruar dhe 29 viktima

RMV: Regjistrohen 883 raste të reja, 536 të shëruar dhe 29 viktima

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit janë kryer 2 827 testime të dyshuara për COVID dhe prej tyre 883 kanë rezultuar pozitivë.

Gjatë 24 orëve të fundit,janë kryer 2827 teste dhe 883 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në: -Shkup 345 -Kumanovë 37 -Dibër 10 -Shtip 32 -Prilep 54 -Tetovë 32 -Strugë 21 -Veles 39 -Manastir 36 -Ohër 34 -Kavadar 29 -Gostivar 19 -Gjevgjeli 32 -Strumicë 44 -Kriva Pallankë 7 -Radovish 12 -Krushevë 1 -Koçanë 25 -Probishtip 2 -Demir Hisar 1 -Makedonski Brod 1 -Pehçevë 4 -Valandovë 8 -Vinicë 5 -Dellçevë 1 -Kratovë 3 -Sveti Nikolë 12 -Kërçovë 16 -Resnjë 4 -Negotinë 17

Kanë ndërruar jetë 29 pacientë në kushte spitalore, dymbëdhjetë pacientë nga Shkupi (72, 75, 80, 70, 84, 54, 64, 33, 78, 78, 48 dhe 64 vjeç), dy pacientë nga Kumanova (63 dhe 82), tre pacientë nga Prilepi (76, 67 dhe 87), dy nga Tetova (65 dhe 72), një pacientë nga Struga (81), dy nga Velesi (77 dhe 80), dy pacientë nga Manastiri (64 dhe 65), dy nga Gostivari (63 dhe 74), një pacientë nga Valandovo (83) dhe dy nga Kërçova (78 dhe 73 vjeç).

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 536 pacientë të rikuperuar nga: -Shkup 153 -Kumanovë 23 -Shtip 17 -Prilep 30 -Tetovë 43 -Strugë 26 -Veles 26 -Manastir 40 -Ohër 18 -Kavadar 21 -Gostivar 41 -Gjevgjeli 15 -Strumicë 13 -Kriva Pallankë 5 -Radovish 6 -Krushevë 1 -Koçanë 3 -Probishtip 3 -Valandovë 5 -Vinicë 1 -Dellçevë 3 -Kratovë 3 -Sveti Nikolë 13 -Kërçovë 9 -Resnjë 8 -Negotinë 10Deri më tani,në vend janë kryer gjithsej 376.565 teste të Covid-19. Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 77134, numri i pacientëve të rikuperuar është 52949, numri i vdekjeve është 2254 dhe numri i rasteve aktive është 21931.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *