FrameIn Production: Shpall Audicion për Filma Televiziv

Produksioni FrameIn Production në bashkepunim me Radio Televizionin Shtetëror të Maqedonisë së veriut, TVM2:

Shpallë audicion: Në këtë projekt mund të marrin pjesë aktorë/aktore, që i përkasin grupmoshave si në vijim: Aktorë të moshes 20-60 vjeç, Aktore të moshes 20-60 vjeç, Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV dhe fotografi ne emal: frameincast@gmail.com

Producent i projektit Arben Fejzullau ne regji të Ibër Deari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *