KRRE: Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

KRRE: Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet të shpall çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi që nga mesnata.

Ndërsa, javën e kaluar me vendim të KRRE-së çmimi i benzinës euro Super BS-98 u rrit për një denar, ndërsa Euro Super BS 95 dhe Euro Dizeli vazhduan të shitën me çmim të njëjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *