Miratohet ligji që mundëson regjistrimin e makinave me targa të huaja

Miratohet ligji që mundëson regjistrimin e makinave me targa të huaja

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut miratoi Ligjin për regjistrimin e automjeteve me targa të huaja.

Të gjitha automjetet që kanë hyrë në territorin e Maqedonisë së Veriut deri më 1 tetor 2020 dhe që janë me targa të huaja do të mund të regjistrohen në vend brenda një viti me tarifë të ulur për 50% të vlerës së përcaktuar të të gjitha detyrimeve që paguhen gjatë importit nga organet kompetente shtetërore.

Projektligji hyn në fuqi 20 ditë pasi të publikohet në Gazetën Zyrtare, pas miratimit nga Kuvendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *