Nuk nevojitet PCR test për njerëzit që udhëtojnë tranzit nëpër Serbi

Nuk nevojitet PCR test për njerëzit që udhëtojnë tranzit nëpër Serbi

Udhëtarëve që kalojnë tranzit nëpër Sërbi nuk ju duhet testi PCR. Informacioni është zyrtar dhe i konfirmuar nga agjencitë prestigjioze turistike të vendit.

Informacioni se shteti Sërb kërkon test PCR për gjithë njerëzit është i rremë dhe manipulativ.

Andaj ua bëjm me dije gjithë bashkatdhetarëve, veçanërisht atyreve që duan të vijnë për pushime në vendlindje këtë ta bëjn pa hamendje./tv globi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *