Regjistrimi i popullsisë do të kushtojë 8.5 milion euro

Regjistrimi i popullsisë do të kushtojë 8.5 milion euro

Zoran Zaev në konferencën e sotme për shtyp tha se në vitin 2021, një nga përparësitë do të jetë kryerja e regjistrimit të popullsisë, pasi ai dështoi në 2011.

“Regjistrimi do të kushtojë 8.5 milion euro, ose pesë milion më pak se regjistrimi i dështuar i vitit 2011. Jam i bindur që regjistrimi do të kryhet vitin e ardhshëm dhe se pas 17 vjetësh më në fund do të kemi regjistrim të popullsisë” tha Zaev./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *