Zaev: “Vazhdojmë me zbatimin e reformave”

Zaev: “Vazhdojmë me zbatimin e reformave”

Edhe përkundër dështimit për hapjen e negociatave me BE-në, ne nuk do të ndalemi, përkundrazi vazhdojmë me reformat për të ndërtuar standard evropian këtu në vendin tonë, shkruan lajmpress.

“Nuk do të lejojmë ngadalësimin e reformave, do të vazhdojmë me ndërtimin e standardeve evropiane në shtëpi, duke mbrojtur identitetin dhe gjuhën maqedonase. Sot do të prezantoj projektet për vitin e ardhshëm. Këto projekte janë për standarde evropiane këtu në shtëpi. Të bëjmë jetën tonë këtu më të mirë”, deklaroi Zoran Zaev, kryeministër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *