Besian Mehmeti dekorohet me çmimin “Boris Çipan”- 2020, për të arriturat në arkitekturë

Besian Mehmeti, anëtari i bordit dhe këshillit themelues të asociacionit për edukim “Penda”, është dekoruar me çmimin “Boris Çipan” për vitin 2020 që ndahet nga “Oda e Arkitektëve të Autorizuar dhe Inxhinierëve të Autorizuar të Republikës së Maqedonisë” për të arriturat në zhvillimin e profesionit të arkitekturës.

Penda krenohet me suksesin e anëtarëve të saj, dhe Besianit i dëshiron shëndet dhe suksese në punën e mëtejme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *