Aktiviteti i rradhës i “Boll më”: Donacion në formë të pagës së 13 për udhëheqësit e EVN-së, MEPSO dhe ELEM

Aktivistët e organizatës qytetare “Boll më” kanë akuzuar ndërmarrjen EVN, MEPSO dhe ELEM se janë zhvatësit kryesor të shqiptarëve. Ata sot në mënyrë simbolike dorëzuan një faturë që, sipas tyre, paraqet rrogën e 13-të për udhëheqësinë e këtyre tre firmave, shkruan gazeta LAJM.

“Sot u sollëm një donacion në formë të rrogës së 13-të ose K-15 udhëheqësisë së këtyre tre ndërmarrjeve, EVN, ELEM dhe MEPSO, të cilët janë zhvatësit kryesor të popullit shqiptarë këtu në Iliridë. Ndoshta kështu do të ngopen dhe do të ndalojnë së zhvaturi familjet shqiptare. Ne kemi rreth 1 javë që kemi hapur një zyrë në Tetovë, është e iniciativës qytetare “Boll më” ku ofrojmë asistencë juridike për qytetarët e dëmtuar nga EVN-ja. Aty kemi has ankesa dhe raste nga më të ndryshmet. Ankesat janë të gjitha të familjeve shqiptare, që konfirmon dyshimin dhe akuzat tona drejt EVN-së se shqiptarët e paguajnë hisen e sllavëve në energjetikë”, tha mes tjerash Krenar Osmani, anëtar i këshillit organizativ të nismës qytetare “Boll Më”, gjatë protestës së sotme./Gazeta LAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *