Maqedoni e Veriut: Sot mbledhja e gjashtë komisioneve në Kuvend

Maqedoni e Veriut: Sot mbledhja e gjashtë komisioneve në Kuvend

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot mbledhje do të mbajnë komisionet e Mbrojtjes dhe Sigurisë, të Politikës së Jashtme, të Vetëqeverisjes Lokale, për Transport dhe Lidhje dhe Ekologji, për financim dhe buxhet dhe Komisionin Ligjvënës-Juridik.

Në komisionin për mbrojtje dhe siguri mes tjerash do të debatohet rreth Propozim/ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për ndjekje të telekomunikimeve.

Ndërsa në Komisionin për politikë të jashtme platformën për aktivitetet diplomatike do ta prezantoj ambasadori i Republikës së Maqedonisë së Veriut në Kroaci, Milaim Fetai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *