Video që bëri namin në internet për metodën e re në rast se mbuloheni nga bora

Kjo video e këtij burri është bërë virale menjëherë për përdorimin e flakadanëve për të hequr qafe borën e cila ka bllokuar rrugën e tij, transmeton Gazeta Metro.

Të gjithë na ka ndodhur të zgjohemi në mëngjes për të shkuar në punë dhe nuk e shohim veturën tonë nga bora, e për ta pastruar atë zakonisht përdornim një lopatë, por video e këtij burri, na e jep një zgjedhje të lehtë për këtë.

Nëse bllokoheni në shtëpi nga bora, ky është stil i ri për ta pastruar

Një burrë nga Kentaki, Timothy Browning, kishte një metodë jo fortë zakonshme për ta bërë këtë duke përdorur një flakadanë. Një nga fqinjët e tij, Jordon Podunavac, tha se ai filloi të regjistrojë gjithçka kur vuri re Browning ishte jashtë duke përdorur një flakë për të pastruar rrugën e tij, e cila ishte e akullt dhe e mbuluar me borë.

Ai vendosi që pamjet t’i publikonte në rrjetet sociale dhe la një mbishkrim ‘Disa njerëz përdorin një lopatë, të tjerët përdorin një flakërues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *