Artan Grupi: Zgjidhet personazh i viti 2020 në emisionin Opinion

Artan Grupi: Zgjidhet personazh i viti 2020 në emisionin Opinion

Një ndër moderatorët më të njohur të ekranit shqip, gazetari Blendi Fevziu në emisionin e tij OPINION në Televizionin KLAN me seli në Tiranë, në emisionin e tij përmbyllës për vitin 2020, zëvendëskryeministrin e parë dhe ministër për sistem politik, Artan Grubi e ka përzgjedhur si personazh të vitit 2020.

Fevziu me këtë rast tha se emërimi i Grubit si zëvendëskryeministër i parë shqiptarë në Republikën e Maqedonisë së Veriut është një “hop” i madh i politikës shqiptare në RMV. Fevziu nuk mbeti pa përmendur dhe të bëmat e Bashkimit Demokratik për Integrim në realizimin e të drejtave të shqiptarëve në Maqedoni të Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *