Publiohet lista e kompanive të cilave u është dhënë ndihmë por nuk ua kanë dhënë punëtorëve

Publiohet lista e kompanive të cilave u është dhënë ndihmë por nuk ua kanë dhënë punëtorëve

Qeveria sot ka publikuar Listën e kompanive të cilëve u është dhënë ndihmë shtetëror për rrogë minimale, ndërsa ata nuk u kanë paguar punëtorëve të tyre.

Sipas të dhënave të DAP-it, 245 kompani, nuk kanë respektuar mjetet e dhuruara, ndërsa më e rëndësishmja është se 800 punëtorë, mbeten pa asnjë denarë në llogarit e tyre përpara festave të fundvitit.

DAP, përcjell SHENJA, ka paralajmëruar këto kompani brenda një jave nëse nuk i paguajnë punëtorët do t’ua bllokojë xhiro-llogaritë.

Pjesa më e madhe e kompanive janë nga Shkupi-73, më pas Tetova-21 dhe Gostivari-10.

Për të parë listën klikoni KËTU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *