Shtyhet “Grammy Awards 2021” për shkak të pandemisë coronavirus

Shtyhet “Grammy Awards 2021” për shkak të pandemisë coronavirus

Është shtyrë ceremonia si pasojë e me koronavirusit.

Çmimet “Grammy” do të jepeshin në muajin mars por Los Angeles vazhdon me shtimin e rasteve me Covid-19.

Sipas “Reuters” supozohet se ceremonia e çmimeve dot të mbahet në muajin mars të këtij viti por çdo gjë varet nga pandemia.

Organizatorët e “Grammy”disa javë më parë kishin thënë se po shikojnë mundësinë që ceremoninë ta mbajnë pa audiencë dhe tepih të kuq.

Rikujtojmë se, Dua Lipa është gjashtë herë e nominuar për këtë vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *