MPB: 390 gjobitje për mosmbajtje të maskave

MPB: 390 gjobitje për mosmbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve të fundit (06/07.01.2021 ) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 390 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga Covid-19. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *