MPB: Sanksionohen 302 persona për mosmbajtjen e maskës

MPB: Sanksionohen 302 persona për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e vendit janë regjistruar 302 kundërvajtje në lidhje me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për t’u ballafaquar me Kovid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *