Schwarzenegger e quan Trumpin presidentin më të keq ndonjëherë pas trazirave të Kapitolit

Arnold Schwarzenegger ka kritikuar Presidentin Donald Trump pas trazirave në Kapitol.

73-vjeçari publikoi ​​një video të dielën duke kritikuar Donald Trump dhe ata që e kanë mbështetur atë, transmeton lajmi.net.

“Presidenti Trump u përpoq të përmbysë rezultatet e një zgjedhjeje dhe të një zgjedhje të ndershme. Ai kërkoi një grusht shtet duke mashtruar njerëzit me gënjeshtra. Unë e di se ku të çojnë gënjeshtra të tilla. Presidenti Trump është një udhëheqës i dështuar. Ai do të hyjë në histori si presidenti më i keq ndonjëherë. E mira është që ai së shpejti do të jetë i parëndësishëm si një cicërimë e vjetër.”

Pavarësisht ngjarjeve të fundit, Schwarzenegger shtoi se beson se Amerika do të kthehet nga këto ditë të errëta dhe do të shkëlqejë.

“Demokracia jonë është zbutur nga luftërat, padrejtësitë dhe kryengritjet. Unë besoj, sa të tronditur  jemi për ngjarjet e ditëve të fundit, ne do të dalim më të fortë sepse tani kemi kuptuar se çfarë mund të humbasim. Ne kemi nevojë për reforma, natyrisht, në mënyrë që kjo të mos ndodhë kurrë më. Ne duhet të kërkojmë llogari nga njerëzit që na sollën në këtë pikë të pafalshme duhet të shohim veten, partitë tona dhe mosmarrëveshjet, dhe të vendosim demokracinë tonë të parë “.

Schwarzenegger përfundoi duke folur në lidhje me nevojën për të uruar Presidentin e zgjedhur Biden kur të inaugurohet.

“Ne kemi nevojë për të shëruar, jo vetëm si republikanë ose si demokratë, por si Amerikanë,” tha ai.

“Tani për të filluar këtë proces, pavarësisht nga përkatësia juaj politike, ju kërkoj të bashkoheni me mua për t’i thënë Presidentit të zgjedhur Biden. President i zgjedhur Biden, ne ju urojmë suksese të mëdha si presidenti ynë. Nëse keni sukses, kombi ynë ka sukses. Ne ju mbështesim me gjithë zemrën”, përfundoi Schwarzenegger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *