CNN: Këto vende ballkanike mbeten të hapura për turistët amerikanë dhe s’ka nevojë për test ndaj COVID-19 apo karantinë

CNN: Këto vende ballkanike mbeten të hapura për turistët amerikanë dhe s’ka nevojë për test ndaj COVID-19 apo karantinë

CNN i ka kushtuar një artikull vendeve të cilat mirëpresin sërish turistët amerikanë në këtë fillim viti 2021. E para në listë është Shqipëria, për të cilën shkruhet se mbetet e hapur për turistët amerikanë dhe s’ka nevojë për test ndaj COVID-19 apo karantinë, përcjell Lajm.

Gjithsesi shkruhet se është e pritshme ndonjë kontroll shëndetësor. Gjithashtu CNN informon edhe për masat e vetme kufizuese që ka Shqipëria, siç janë maska me detyrim apo ora policore. Shqipëria nuk është e vetme në listë, pasi në rajon janë edhe Serbia, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut apo Bosnja dhe Hercegovina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *