Selena Gomez: Si ndikon bukuria në shëndetin mental

Selena Gomez: Si ndikon bukuria në shëndetin mental

Ne vazhdimisht bombardohemi përmes imazheve dhe postimeve në rrjetet sociale, gjë që i bënë njerëzit të ndjehen sikur kanë nevojë për të arritur përsosmërinë, gjë që është e paarritshme. Unë kam qenë e hapur në lidhje me betejat e mia personale të shëndetit mendor dhe më menyrën se si jam ndjerë, thotë Selena Gomez për Headline News, shkruan CNN.

Mediat sociale patjetër që kanë patur ndikim në idenë tonë të “perfeksionit”, dhe ne shpesh u drejtohemi këtyre platformave për vërtetim dhe rehati. Por në fund të fundit, kjo gjithashtu na bën që të ndihemi më pak të vetmuar.

Mes tjerash Selena Gomez shprehet se “për këdo që po lufton me çështje të shëndetit mendor ose thjesht po kalon një kohë të vështirë, unë dua t’ju them se nuk jeni vetëm”.

Kam pasur fatin të punoj me disa nga artistët më të mirë të kozmetikës në botë. Unë e dua artin e grimit dhe të eksperimentoj me pamje të ndryshme dhe se si ata mund të ndryshojnë plotësisht një karakter. Dy vjet më parë, vendosa të krijoja një markë që ndryshoi bisedën rreth bukurisë. Ndjeva se kjo ishte diçka që ishte e nevojshme në industri dhe që nuk është diskutabile aq sa duhet.


Dikur mendoja se duhej të vija grim në mënyrë që të ndjehesha e bukur, por tani e kuptoj që nuk kam nevojë për grim që të ndiheme bukur. Tani, unë e shoh përbërjen si një aksesor dhe diçka për tu entuziazmuar. Dhe kjo është me të vërtetë ajo që dua të mishërojë Rare Beauty – bëni aq sa duhet grim ose sa më pak që dëshironi – kjo është një hapësirë ​​e sigurt dhe mikpritëse ku të gjithë duhet të ndihen rehat.

Unë dua që të gjithë të gjejnë fuqinë në atë që i bën ata të rrallë. Ne të gjithë duhet të përqafojmë veçantinë tonë, të ndalojmë së krahasuari veten me të tjerët dhe ta duam veten më shumë, veçanërisht Tani- shprehet Gomez./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *