Këngëtari paraqitet në dasmën e tij me xhinse të shkurtra, çorape dhe sandale

Një reper nga Republika Dominikane është bërë i famshëm në të gjithë botën jo për krijimtarinë e tij muzikore, por për një arsye që nuk ka lidhje fare me artin.

Nfasis u paraqit në dasmën e tij i veshur me xhinse të shkurtra, një bluzë të bardhë, çorape dhe sandale, ndërkohë që nusja kishte zgjedhur një fustan të bardhë fantastik.

Këngëtari, emri i vërtetë i të cilit është Joel Garcia, shkëmbeu unazat me Diana Vargas de Garcia në dhjetor të vitit 2020, por fotot e ceremonisë u publikuan vetëm ditët e fundit dhe u bënë menjëherë virale./Alsat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *