MPB: Janë regjistruar 306 shkelje për mosmbajtje të maskës dhe 27 shkelje të orës policore

MPB: Janë regjistruar 306 shkelje për mosmbajtje të maskës dhe 27 shkelje të orës policore

Nga mesnata e deri në ora 04:00 të mëngjesit të sotëm, Ministria për Punë të Brendshme (MPB) ka regjistruar 27 shkelje të orës policore. Nga ky institucion njoftojnë se në 24 orët e fundit janë regjistruar edhe 306 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *