Qeveria emëroi drejtorë të ri në burgun e Shutkës dhe në qendrën edukuese të Tetovës

Qeveria emëroi drejtorë të ri në burgun e Shutkës dhe në qendrën edukuese të Tetovës

Qeveria emëroi drejtorë të ri në burgun e Shutkës dhe në qendrën edukuese të Tetovës.

Në seancën e 72-të me radhë, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka emëruar drejtorë në burgun e Shutkës dhe në qendrën edukuese të Tetovës.

Në Shutkë ka emëruar, Filip Andov.

Ndërkaq në Tetovë, Daniell Antoski/koha.mk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *