Kuvend, ligji për shtetësi para Komisionit për mbrojtje dhe siguri

Kuvend, ligji për shtetësi para Komisionit për mbrojtje dhe siguri

Propozimi i ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shtetësi të Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot është në rend të ditës në seancën e Komisionit për mbrojtje dhe siguri.

Parashtruesi i këtij propozimi me procedurë të shkurtuar është Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa. /Tv21/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *