Nga mesnata shtrenjtohen çmimet me pakicë të derivateve të naftës

Nga mesnata shtrenjtohen çmimet me pakicë të derivateve të naftës

Me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë nga mesnata shtrenjtohen çmimet me pakicë të derivateve të naftës. Kështu çmimi i Euro Super BS-95, euro Super BS-98 dhe euro Dizlei do të shtrenjtohen për gjysmë denari për litër.

Me këtë çmimi me pakicë për një litër Euro Super BS-95 do të kushtoj 67.50 denarë, Euro Super BS-98 do të kushtoj 69.50 denarë për litër dhe Euro Dizeli do të shitët për 60.00 denarë për litër. Çmimet e reja do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme./kpha.mk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *