Aksion policor në disa qytete në Maqedoni, zbulohet grupi për kontrabandimin e emigrantëve

Aksion policor në disa qytete në Maqedoni, zbulohet grupi për kontrabandimin e emigrantëve

Minimum gjashtë persona janë arrestuar në aksionin për arrestimin e kontrabanduesve të emigrantëve.

Ky aksion është zbatuar në Shkup, Shtip, Veles dhe Vallandovë.

Sipas burimeve të hetimit, te kontrabanduesit është gjetur edhe drogë.

Nga MPB vërtetojnë se aksioni po vijon, por detaje do të japin pas përfundimit të aksionit.\BotaSot\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *