Besnik Emini është emëruar komandant i komandës operative në Kumanovë

Besnik Emini është emëruar komandant i komandës operative në Kumanovë

Për herë të parë një shqiptar emërohet komandant i komandës operative në Kumanovë, komandë kjo e cila është fuqi mbajtëse e gjithë Armatës.

Gjenerali Besnik Emini në mënyrë aktive ka qenë i kyçur në proceset dhe negociatat me NATO-në deri në inkuadrimin dhe integrimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në këtë aleancë, shkruhet në profilin e FB-së Artan Grubi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *