Në Maqedoni parashikohet shkurtimi i orës policore

Në Maqedoni parashikohet shkurtimi i orës policore

Komisioni për Sëmundje Infektive do të propozojnë që pas 15 qershorit, ora policore të fillojë prej orës 01:00 dhe të zgjasë deri në orën 04:00 të mëngjesit.

Sipas Lokalno, ky propozim pritet që të dorëzohet deri tek Qeveria për miratim.

Ditë më parë ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, tha se nëse vazhdon trendi i uljes së numrit të të infektuarve ka mundësi që të ketë ndryshime të masave restriktive. /SHENJA/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *