Kampionati Ndërkombëtar i Robotikës 2021

Kampionati Ndërkombëtar i Robotikës 2021. International Robotics Championships FLL (First Lego League) – 2021
Urime ekipit tonë në robotikë Emir, Agon, Endrit, Javuz, Taha, Xhevdet, Mert dhe Jasin nga ShMP “Jahja Kemal” – Tetovë. Ata do të përfaqësojnë Republikën e Maqedonisë Veriore në Kampionatin Robotik FLL-2021.
Organizata pritëse e FLL-2021 është Greqia, dhe Kampionati do të mbahet në internet. Kupa e Botës FLL-2021 Greqi në ngjarjen 4-ditore që do të fillojë në 24-27 qershor të këtij viti dhe në të cilën do të marrin pjesë më shumë se 200 ekipe nga mbi 80 vende të botës.
Ne i dëshirojmë ekipit tonë suksese dhe medalje në kampionatin 2021.FLL (FirstLego Leage) – 2021.
Mund të shikoni: https://youtu.be/mFdAaTwJpGI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *