Gjatë ditës së sotme pritet të arrijnë sasi e re të vaksinës Pfizer

Gjatë ditës së sotme pritet të arrijnë sasi e re të vaksinës Pfizer

Një sasi e re e vaksinave Pfizer duhet të mbërrijë gjatë ditës së sotme dhe një sasi e madhe (500 mijë vaksina) duhet të mbërrijë nga Sinovak deri në fund të javës.

Ministri Filipçe njoftoi se gjysmë milioni vaksina nga “Sinovak” do të vaksinohen të raportuarit nga faqja vakcinacija.mk. Në platformën vakcinacija.mk. janë regjistruar 450 mijë qytetarë.

Deri dje, rreth 450 mijë vaksina janë aplikuar në vend, ndërsa mbi 180 mijë qytetarë janë rivaksinuar./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *