RMV: 4 raste të reja me Covid, 14 të shëruar dhe 1 viktimë

RMV: 4 raste të reja me Covid, 14 të shëruar dhe 1 viktimë

Nga gjithsej1337 teste të kryera sipas Ministrisë së Shëndetësisë vetëm 4 persona kanë rezultuar pozitiv me koronavirus. Ndërkaq, nga Instituti i Shëndetit Publik njoftojnë se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 14 persona të shëruar, ndërsa vetëm një pacient nga Shkupi e ka humbur betejën më virusin korona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *