Maqedoni: Sot është afati i fundit për aplikim për vauçerë për turizëm

Maqedoni: Sot është afati i fundit për aplikim për vauçerë për turizëm

Ministria e Ekonomisë informon të gjithë qytetarët e vendit se sot, 16 qershor (e mërkurë), përfundon thirrja publike për lëshimin e një vërtetim-vauçerë për përdorimin e fondeve për pushime të organizuara të punëtorëve me të ardhura të ulëta, të ardhurat mujore në familje nuk e kalon shumën neto prej 30.000 denarë.

Thirrja publike është shpallur më 8 qershor dhe afati i fundit i aplikimit është 30 qershor.

Për një javë që nga shpallja e thirrjes publike, më shumë se 2.600 aplikime janë marrë në arkivat e Ministrisë së Ekonomisë./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *