Pritet të mbahet mbledhje e Komisionit për Politikë të Jashtme

Pritet të mbahet mbledhje e Komisionit për Politikë të Jashtme

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot mbledhje duhet të mbajë Komisioni për Politikë të Jashtme. Në rend dite është shqyrtimi i çështjes për fillimin e bisedimeve për anëtarësim BE gjatë presidencës portugeze, ndërsa në kontekst të Marrëveshjes për Fqinjësi të Mirë, Miqësi dhe Bashkëpunim ndërmjet Republikës së Bullgarisë dhe Republikës së Maqedonisë, të nënshkruar më një gusht të vitit 2017./alsat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *