Në kuadër të projektit “Mundësi të reja për angazhimin e Alumnit” u organizua simpozium hulumtimi për të rinjtë

Në kuadër të projektit “Mundësi të reja për angazhimin e Alumnit” u organizua simpozium hulumtimi për të rinjtë

Më 14 qershor, Shoqata Maqedonase-Amerikane Alumni organizoi simpozium hulumtimi për të rinjtë në Qendrën Kulturore Rinore (YCC) në Shkup si pjesë e projektit: “Mundësi të reja për angazhimin e Alumnit”.

Qëllimi i projektit ishte të motivonte të rinjtë në vendin tonë të hulumtojnë dhe shqyrtojnë tema dhe probleme të caktuara dhe të propozojnë zgjidhje të mundshme teorike dhe praktike për ato çështje, siç janë: fuqizimi i të rinjve në Maqedoninë e Veriut, Diplomacia e Shkencës dhe mjetet dhe aftësitë dixhitale për rritjen e punësueshmërisë.

May be an image of 1 person, standing and indoor

Simpoziumi i hulumtimit për të rinjtë u zbatua nga tre ekipe të ndryshme të përbërë nga studentë të shkollës së mesme nga programi i shkollës së mesme Josip Broz Tito- IB Diploma, mentoruar nga Prof. Dr. Gordiana Gjorgjiova dhe studentë universitarë nga Universiteti Shtetëror i Tetovës, mentoruar nga Prof. Dr. Bashkim Ziberi si dhe studentë universitarë nga Fakulteti Ekonomik në Shën.Kirili dhe Metodi i Universitetit të Shkupit, mentoruar nga Prof. Dr. Dimitar Jovevski./MAAA/

May be an image of 5 people and people standing
May be an image of 3 people, people sitting and indoor
May be an image of 1 person, standing and indoor
May be an image of 1 person, standing and text that says 'MAAA MAAA MACEDONIAN AMERICA www.n Building cooperatio the Unite andNorth'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *