Kosova radhitet  si populli më bamirës në Ballkan dhe ndër 10 popujt më bujar në botë

Kosova radhitet si populli më bamirës në Ballkan dhe ndër 10 popujt më bujar në botë

Kosova është radhitur e nënta sa i përket bujarisë në gjithë botën.

Charites Aid Fondation është organizata ndërkombëtare e cila mat nivelin e bamirësisë në të gjithë botën.

Njëra ndër pyetjet e anketës ka qenë se sa persona, jashtë familjes, kanë ndihmuar gjatë pandemisë.

Dajana Berisha, e cila është e ftuar sonte në emisionin “Kallxo Përnime”, ka thënë se sipas anketës 68% e qytetarëve kanë ndihmuar dikënd jashtë familjes gjatë kohës së pandemisë./kallxo.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *