MRFP: “CreatINNES” mundësi për mbështetje të bizneseve kreative dhe startup

Fondacioni maqedonas për zhvillim të kompanive (MRFP), organizon eventin “CreatINNES”- mundësi për mbështetje të binzeseve kreative dhe start-up. Si deri te një biznes i zhvilluar dhe i rritur shpejt?, i cili do të mbahet online me datë:

📅 21 qershor, 2021 (E hënë)
⏰ 10:00 – 11:30 ora
📍 Online, ZOOM
📝http://bit.ly/creatinnes2

ℹ️ Për më shumë, kliko linkun e dhënë: https://www.facebook.com/events/517688219422232/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *