Tetovë dhe Gostivar, 63 gjoba për tejkalim të shpejtësisë

Tetovë dhe Gostivar, 63 gjoba për tejkalim të shpejtësisë

Në periudhën prej orës 14 deri në orën 20, gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Tetovë është zbatuar kontroll i përforcuar për sanksionim të shoferëve të cilët drejtojnë automjetin me shpejtësi më të madhe nga e lejuara. Në këtë rast janë sanksionuar 63 shoferë, prej të cilëve 39 në territorin e Tetovës, ndërsa 24 në territorin e Gostivarit./alsat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *