Bërns: Jemi të dëshpëruar që vendet anëtare të BE-së nuk arritën të miratojnë kornizën negociuese për RMV-në

Bërns: Jemi të dëshpëruar që vendet anëtare të BE-së nuk arritën të miratojnë kornizën negociuese për RMV-në

Mbetëm të dëshpëruar që vendet anëtare të BE-së nuk arritën që të miratojnë kornizën negociuese për Republikën e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e djeshme, por nuk ka hamendje se shteti i ka përmbushur detyrat e domosdoshme për hapjen e bisedimeve paraqasëse me Bashkimin Evropian dhe ky është një hap që besojmë se do ta rris stabilitetin rajonal dhe do të përmirësoj aktivitetin politik dhe ekonomik, kështu u shpreh sot ambasadorja e SHBA-së në Shkup, Kejt Meri Bërns./alsat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *