Publikohet online Periodiku i tretë “Diaspora Shqiptare”, Analiza dhe Studime

Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës publikon online Periodikun e parë për vitin 2021, “Diaspora Shqiptare”, Analiza dhe Studime. Ky periodik publikohet çdo gjashtë muaj dhe përgatitet nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës.
Botimi i Periodikut III “Diaspora Shqiptare” vjen me raporte, analiza, studime të realizuara nga Banka e Shqipërisë, Instituti i Statistikave, Banka Botërore, si dhe punime shkencore nga akademikë dhe kërkues shkencorë, ku në fokus janë “Raportimet e koordinatorëve shtetëror 2020”.

Botimin e plotë të Periodikut të tretë mund ta lexoni të plotë këtu👇
https://online.fliphtml5.com/tpyun/jaiq/#p=1

Burimi:https://www.facebook.com/357146985063246/photos/a.357153115062633/949058252538780

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *