ShMP “Jahja Kemal” vazhdon traditën në skenën ndërkombëtare

ShMP “Jahja Kemal” vazhdon traditën në skenën ndërkombëtare

1245 projekte nga mbi 85 vende të ndryshme të botës dhe mijëra pjesëmarrës, të vendosur në pjesën e fundit të “Olimpiadës së projekteve Genius 2020-21”

RIT (Rochester Institute of Technology) vazhdon të mbështesë Olimpiadën GENIUS përmes programit të bursave. Pjesëmarrësit dhe fituesit e çmimeve Olimpiada GENIUS 2021 do të kualifikohen për bursat e mëposhtme:

Elena Popovska, Ema Gajdova: Medalje e artë, secila bursë prej 20,000 dollarë amerikanë.

Asim Enver Boyar: Medalje argjendi, bursë 18,000 dollarë.

Orhan Bagashov, Teo Kitanovski, Angela Magjirova, Anastasia Doncevska: Medalje bronzi, secili bursë prej 15,000 USD.

Mihaela Zhaneva (2 projekte), Seniha Eslem Aydogdu (2 projekte), Mihaela Nastova, Marija Shukulovska, Andreja Popov (2 projekte), Boris Noceski, Matej Milosievski, Erblin Jakupi, Alba Deari: Mirënjohje, secili bursë prej 14,000 USD secila.

Dunja Rashkova, Umit Uzunboj, Meriem Alkin, Engin Alkin, Erjona Azizi, Nadire Yilmaz, Marko Veselinski, Kiril Ristevski, Lara Samargjieva, Betul Erdil, Qedo Trpeski: Pjesëmarrës, secili bursë prej 12,000 dollarë amerikanë.

Urime studentëve tanë të dashur dhe mentorëve të tyre për këtë sukses të madh në kategoritë “Shkencë, Art, Filmi i Shkurtër dhe Muzikë”.

Ju mund të shikoni në faqen e internetit: https://geniusolympiad.org/

Bursat:  https://geniuscountries.s3.us-east-2.amazonaws.com/RIT_GENIUS_Scholarship_Letter.pdf

Lista e fituesve: https://geniuscountries.s3.us-east-2.amazonaws.com/GENIUS_2020_2021_Awardee_List.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *