Fituesi i çmimit “Kapela e Parë” në gastronomi, Faruk Neziri në intervistë ekskluzive, dëgjojeni…

Fituesi i çmimit “Kapela e Parë” në gastronomi, Faruk Neziri në intervistë ekskluzive, dëgjojeni…

Gastronomia pa dyshim është një prej fushave më të përfolura kësaj dite, ku shqiptarët ditë për ditë shkëlqejnë dhe na bëjnë krenar. Një prej personaliteve të tilla është rasti i kuzhinierit të njohur shqiptar nga Gostivari, Faruk Neziri, i cili jeton dhe vepron në Itali.

Ai shquhet si mbreti i kuzhinës ndërkombëtare, si një biznismen i suksesshëm, është fitues i çmimeve prestigjioze si kuzhinieri më i mirë në Itali. Sukseset e tij nuk kanë të ndalur së fundmi rrëmbeu edhe çmimin fitues “Kapela e parë” në Itali. Është menaxher i dy restoraneve në Itali (Restoranti Il Gelso Nero) dhe (La Perla Graz) në Austri.

Në intervistën për Bonzo ai flet për jetën dhe rrugëtimin drejt suksesit në karrierë.

Ju ftojmë të ndiqni videoinçizimin e realizuar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *