SHBA do ti dhurojë Maqedonisë pajisje të dizenfektimit të ABHO

SHBA do ti dhurojë Maqedonisë pajisje të dizenfektimit të ABHO

Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska dhe ambasadorja amerikane Kejt Mari Bërns sot në kazermën “Çojlija” afër Petrovecit do të marrin pjesë në dorëzimin e pajisjeve të dezinfektimit të ABHO, një donacion amerikan.

Pajisjet janë donacion në korniza të Programin 333 (tre-tre-tre) të SHBA-së dhe përbëhet nga dy sisteme për dekontaminim masiv, dy sisteme të dekontaminimit dhe dy automjete transporti për këto sisteme, të cilat do të arrijnë në faza.

Pas dorëzimit të donacionit, siç është paralajmëruar, ministrja Shekerinska dhe ambasadorja Bërnz do të kenë deklarata për mediat. /TV21/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *