Kuvendi i Maqedonisë sot mban seancë, disa zgjidhje ligjore në rend dite

Kuvendi i Maqedonisë sot mban seancë, disa zgjidhje ligjore në rend dite

Kuvendi sot do të mbajë seancën e 45-të, në rendin e ditës të së cilës janë disa zgjidhje ligjore të propozuara dhe raporte vjetore për punën e disa institucioneve shtetërore dhe organeve të pavarura rregullatore.

Në Kuvend sot seanca do të mbajnë edhe tre komisione, dhe atë: Komisioni për mbrojtje dhe siguri, për vetëqeverisje lokale dhe Komisioni legjislativ-juridik /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *