Rishikimi i buxhetit prej sot hyn në Kuvend

Rishikimi i buxhetit prej sot hyn në Kuvend

Debati për Rishikimin e Buxhetit në Kuvend do të fillojë prej sot, për kur është caktuar seanca e Komisionit amë për financim dhe buxhet. Segmentet kryesore të ribalansit të vazhduar që e miratoi Qeveria dhe e dërgoi në Kuvend janë rritja e investimeve kapitale dhe vazhdimi i mbështetjes për ekonominë./Alsat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *