Gostivar: Arrestohen tre persona për prishjen e rendit dhe qetësisë

Gostivar: Arrestohen tre persona për prishjen e rendit dhe qetësisë

Mbrëmë (4-qershor) diku rreth orës 23:10, në rrugën e ,,Ilindenit“ në Gostivar, efektivët e policisë nga Sektori i Punëve të Brendshme Tetovë, kanë arrestuar personat A.A. (26), N.G. (33) dhe A.T. (25) nga Gostivari, të cilët ishin konfrontuar fizikisht me njëri-tjetrin, dhe kanë prishur rendin dhe qetësinë publike. Pas dokumentimit të plotë të çështjes, ndaj tyre do të ngriten parashtresa adekuate./alsat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *