Mbi 10 mijë qytetarë të Maqedonisë janë vaksinuar në Serbi

Mbi 10 mijë qytetarë të Maqedonisë janë vaksinuar në Serbi

Deri më tani, 10,390 shtetas të Maqedonisë së Veriut janë vaksinuar me dozën e parë në Vranjë të Serbisë, ndërkaq 4,179 janë vaksinuar me dozën e dytë.

Sipas të dhënave në ueb faqen e Qendrës Shëndetësore në Vranjë, deri më 2 korrik të këtij viti, numri i përgjithshëm i dozave të para dhe të dyta të dhëna të të gjitha vaksinave është 68,548, nga ky numër një e gjashta janë shtetas të Maqedonisë.

Shumica e qytetarëve të RMV-së në Vranjë u vaksinuan me vaksinën kineze “Sinofarm”, ndërsa një numër më i vogël me vaksinën “Pfizer”./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *