RMV, 6 raste të reja me Covid, 27 të shëruar dhe asnjë vdekje

RMV, 6 raste të reja me Covid, 27 të shëruar dhe asnjë vdekje

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1650 teste, prej të cilave 6 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid-19 dhe atë 5 në Shkup dhe 1 në Kërçovë. Ndërsa nga Instituti i Shëndetit Publik janë regjistruar 27 pacientë të shëruar. Për fat të mirë në 24 orët e fundit nuk është shënuar asnjë viktimë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *