Seancë e re për të dënuarit me burg të përjetshëm në rastin e Kumanovës

Seancë e re për të dënuarit me burg të përjetshëm në rastin e Kumanovës

Sot dhe nesër do të zhvillohet seancë e re për të dënuarit me burg të përjetshëm në rastin e Kumanovës. Pasi të denuarit kishin paraqitur ankesë për dënimet e tyre, Gjykata më e Lartë në shtet, sot do të diskutoj për këtë çështje, përmes një seance publike ku do të mund të marrin pjesë edhe mediumet. Përndryshe për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, me burgim të përjetshëm ishin dënuar  Andi Krasniqi, Demë Shehu, Fadil Fejzullahu, Nasuf Zeqiri, Valdet Zekaj, Beg Bajra dhe Fejzulla Rushitovski.  Gjykata Themelore e Shkupit gjithsej  kishte shqiptuar 746 vjet burg pjesëtarët e grupit të Kumanovës. /SHENJA/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *