Ligji për objektet e ndërtuara pa leje do të dorëzohet në Qeveri për miratim

Ligji për objektet e ndërtuara pa leje do të dorëzohet në Qeveri për miratim

Ligji për objektet e ndërtuara pa leje është në draft version, tani më po kompletohet dhe këto ditë do të dorëzohet në Qeveri për miratim. Në këtë kornizë ligjore nuk do të vendoset objekt i cili është në zone mbrojtëse, ndërsa aspekti i zgjerimit do të jetë edhe për qytetarët me të ardhura të ulëta, për të mos paguar të dhëna ndaj komunave, informoi sot ministri për Transport dhe Lidhje, Bllagoj Boçvarski./Alsat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *