Pas një nate dramatike, Anglia e mbuluar nga mbeturinat

Pas humbjes dramatike në finalen e Euro 2020, anglezët kanë lënë nëpër sheshe dhe rrugë një rrëmujë të madhe. Vendi është zgjuar i mbuluar në pirgje të tëra me mbeturina, kanoçe dhe shishe birrash.

Pastruesit e rrugëve janë zgjuar që në orët e para të mëngjesit për të pastruar gjithçka që tifozët e pakujdesshëm kanë lënë pas./Alsat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *