Radhë të gjata në punktet e vaksinimit, në Jane Sandanski intervenon policia

Radhë të gjata në punktet e vaksinimit, në Jane Sandanski intervenon policia

Radhë të gjata dhe tollovi para punkteve për vaksinim të popullatës, kjo për shkak se prej sot në vend ka filluar vaksinimi pa termin paraprak. SDK.mk, shkruan se në Poliklinikën Jane Sandanski ka intervenuar edhe policia. Ndërkohë që më parë ministri i shëndetësisë njoftoi se vaksinimi po rrjedh mirë dhe se tollovit në orët e hershme janë për shkak që qytetarët dëshirojnë t’ju shmangen temperaturave të larta./alsat.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *